Nabídka

HACCP - zavedení, audity

Jste školní jídelna, závodní jídelna, restaurace, penzion, cukrárna, pekárna, výrobna lahůdek nebo podobná malá provozovna?

Máte strach z kontroly Hygienické stanice, Státní veterinární správy nebo Státní zemědělské a potravinářské inspekce?

Nejste si jistí, že máte vše v pořádku? Máte pocit, že byste se raději věnovali vaření a ne byrokratickému papírování?

Kategorie: Nabídka

ARCUS - evidence stravování

Jste mateřská, základní nebo střední škola, dětský domov nebo či mládeže?
Máte vlastní jídelnu? Potřebujete evidovat sklady, normovat, sledovat stravné a spotřební koš?

Nabízíme Vám program ARCUS, který je určen pro usnadnění evidence stravování. 

Kategorie: Nabídka

Školení a hygienické konzultace

Nabízíme Vám proškolení personálu v oblasti hygienického minima, správné výrobní a hygienické praxe a také v oblasti HACCP.

Školení hygienického minima je zaměřeno na povinné oblasti,  nutné k ochraně veřejného zdraví dané vyhláškou č. 490/2000 Sb.

Kategorie: Nabídka

Hodnocení jídelníčků

Nabízím vám objektivní zhodnocení kvality vašich jídelníčků:

  • jak je plněn spotřební koš potravin
  • frekvence výskytu pokrmů (zda se neopakují moc často)
  • plnění Nutričních doporučení Ministerstva zdravotnictví

Výstupem hodnocení je návrh opatření.

Kategorie: Nabídka