Více než 20 let se zabývám problematikou veřejného stravování a potravinářských provozů.

Moje práce mě baví. Mám ráda právě tu pestrost problémů. Jeden den se věnuji problematice chladnoucích pokrmů při rozvozu, druhý den pomáhám vedoucím stravování v mateřské škole vyřešit, jak “dostat” do dětí 300ml mléka denně a týden zakončím školením hygienického minima zaměstnanců v pekárně. K tomu řeším každý den několik telefonických dotazů, od vypnutého Caps-Locku až po zaslání auditu, který někdo někam založil a právě teď ho chce vidět hygienická kontrola.

Kdo jsou moji zákazníci?

  • školní jídelny - mateřské školy, základní školy, střední školy
  • závodní jídelny
  • nemocnice
  • domovy důchodců a ústavy sociální péče
  • restaurace a bistra
  • penziony a hotely
  • drobné výrobní provozovny - pekárny, cukrárny, cukrářské výrobny, výrobny lahůdek, řeznictví
  • obchody - maloobchody a velkoobchody
  • sklady ovoce a zeleniny

S čím Vám mohu pomoci?

  • Se všemi “hygienickými záležitostmi” - s kontrolou stravovacího provozu, zpracováním HACCP a jeho udržováním (audit HACCP) - více podrobností na mé HACCP stránce
  • S různými školeními (hygienické minimum, HACCP, spotřební koš, výživa …), ale také se vzděláváním Vašich zaměstnanců v oblasti zlepšení kvality jejich života (stres, spánek, jídlo, zdravá střeva a také, proč je všechno lepší, než si myslíme …) více na stránce
  • S celkovou evidencí stravovacího provozu (sklady, normování, spotřební koš ….) - s nainstalováním, nastavením a zaškolením programu ARCUS a samozřejmě další podporou - viz program ARCUS
  • S kontrolou a hodnocením jídelníčků, včetně řady konkrétních doporučení - jak je zlepšit, aby vyhovovaly legislativě i požadavkům výživové kvality - více na stránce

10 důvodů, proč jste zde správně:

  1. Řešit vaše problémy mě baví.
  2. Vím, jak na to (většinou). A pokud nevím, vím, kde to zjistím.
  3. Mám dlouholeté zkušenosti a mnoho spokojených zákazníků.
  4. Vaše problémy dávají mojí práci smysl.
  5. Dělat chyby nevadí, vadí stejné chyby opakovat.
  6. Neexistují hloupé otázky!
  7. Řeknu Vám všechno, co jsem se kdy naučila. Moje vědomosti mohou být od teď i vašimi vědomostmi.
  8. Vždy se snažím o vytvoření příjemné pracovní atmosféry
  9. Slovo audit pochází z latinského AUDIRE = NASLOUCHAT. To je moje priorita.
  10.  Můžete se na mne spolehnout.

Jak mě můžete kontaktovat?

  • bydlím v Čáslavi, ale přijedu za Vámi po celé republice
  • můžete mi zavolat na číslo 604 253 699
  • můžete mi napsat mail na stanislava@tillmann.cz
  • můžete vyplnit nezávaznou objednávku na mé HACCP stránce

Protože je rozsah činností, kterým se věnuji, poměrně široký, jsou stránky rozděleny na několik částí. Každá část popisuje podrobněji příslušnou oblast.

Zde klikněte pro detaily mé nabídky


Doporučení:

Když se zaváděl HACCP, chodily jsme my, hospodářky ŠJ na různá školení, z kterých jsem odcházela naprosto dezinformovaná a vystrašená, co se to na nás valí. Až jednou bylo školení, kde nám přednášela Dr. Stanislava Tillmannová. Najednou mi bylo vše jasné...dokázala problém popsat velmi srozumitelně.
Program jsem si tedy pořídila od ní a slouží mi dobře celou dobu mého působení ve ŠJ. Kdykoli přijde nějaká kontrola, když řeknu, že to mám vypracované od ní...a ještě jim to ukážu, jsou velmi spokojeni. Navíc mi paní doktorka od té doby dělá vždy audit HACCP a já vím, že ho mám dobře a mohu být v klidu.
Navíc paní doktorka v průběhu dalších let vždy vysvětlila cokoli, co se v legislativě mění, jakým způsobem to ošetřit...a zas tak, že to pro nás nebyl strašák, ale srozumitelná věc.
- Alena Křížová, ZŠ Křesomyslova, Praha 4

Se službami paní doktorky jsem velice spokojená, vždy je milá, skvělá komunikace, ochotně zodpoví všechny mé dotazy. Vřele doporučuji.
- Gabriela Chmelová, MŠ Vladivostocká, Praha 10

S paní doktorkou Tillmannovou spolupracujeme již od dob zavádění HCCP. Zpracování a zavedení systému HCCP předcházelo velmi erudované a profesionální posouzení, seznámení s pracovištěm a komunikace s personálem. Řešení případného problému se hledalo bezodkladně. Při pravidelných školení, které pořádáme přímo na pracovišti, ať už se jedná o hygienické minimum, audit HCCP..., jsme proškoleny a seznámeny s aktuální platnou legislativou školního stravování a je pro nás vždy velkým přínosem. Firmu MUDr. Stanislava Tillmannová mohu jedině doporučit.
- Marcela Dušková, VOŠ, SPŠ a OA Čáslav

S programem a službami paní MUDr.Tillmannové jsem velmi spokojená a to již od roku 2009.
- Milena Valešová, MŠ Kynšperk nad Ohří, U Pivovaru 367

S paní Mudr. Tillmannovou spolupracuji od roku 2000 dosud. Spolupráce je na vysoké profesionální úrovni, s ochotou vždy řešit problematiku školních jídelen.
- Jana Lazáriková, ŠJ Velké Němčice

Z emailu: Dobrý den,
výborně, děkuji Vám mnohokrát. Právě jste nám ulehčila nervy i práci.
Mějte se krásně. 
S pozdravem
- Jana Krajíčková, Vysočinské nemocnice s.r.o., Ledeč nad Sázavou

Dobrý den p. Tillmannová. Chci vám touto cestou poděkovat za váš milý a vstřícný přístup při každoroční pravidelné návštěvě v naší závodní kuchyni. Využíváme vašich služeb už řadu let, často se na vás obracím s prosbou o pomoc i po telefonu a vždy mi dokážete ochotně poradit. Těším se na další spolupráci s vámi, s pozdravem
- Myslivečková Kovofiniš,s.r.o.

Od školního roku 2012/2013 probíhají postupně na školních jídelnách, které jsou součástí mateřské nebo základní školy, audity.
Zadavatelem je Magistrát města České Budějovice, odbor školství a tělovýchovy.
Od roku 2013/2014 tyto audity provádí MUDr. Stanislava Tillmannová, certifikovaný Manažer bezpečnosti potravin. Audity jsou zpracovány dle zadání na velice vysoké úrovni, včetně doporučujícího stanoviska, příp. rady přímo na místě.
Vedoucí školních jídelen mají možnost s paní doktorkou i mimo probíhající audit komunikovat a vznášet dotazy, které jsou jim vždy zodpovězeny.
Paní doktorka v minulých letech  připravila a vedla semináře o hygienických požadavcích ve stravovacích službách pořádaný odborem školství, nejen pro českobudějovické pracovnice školních jídelen. Každým rokem je účast vyšší – v letošním roce – rekordních 130 návštěvníků, což hovoří, myslím, za vše.
Spolupráci si nesmírně cením pro svoji vysokou úroveň a bezproblémovou komunikaci.
- Johana Fuxová, Magistrát města České Budějovice, Odbor školství a tělovýchovy

Se službami paní doktorky Tillmannové jsem opravdu moc spokojená.
- Dagmar Marková, ZŠ Měřín

S paní doktorkou Tillmannovou spolupracuji již třetím rokem v obou zařízeních, kde působím jako vedoucí školní jídelny a hospodářka. Vždy jednou ročně spolu projdeme oba provozy provedeme audit, zaměříme se na novinky v oblasti školního stravování, paní doktorka proškolí personál kuchyně na pracovišti v jejich konkrétním prostředí, což všichni oceníme. Má znalosti ze své dlouholeté praxe, používá příklady a když se na ni obrátím v průběhu roku s dotazy velmi ochotně nabízí odpovědi či hledá řešení situací. Jsem ráda, že jsem ji ve své profesi vedoucí školní jídelny potkala.
- Mgr. Olga Chlápková, vedoucí ŠJ ZŠ Waldorfská Pardubice a hospodářka ŠJ MŠ Děvčátka MOMO Slatiňany