Nabízíme Vám proškolení personálu v oblasti hygienického minima, SVHP a také v oblasti HACCP
školení je možné kombinovat.
Možnost školení přímo na Vašem počítači:
zúčastnit se školení je velmi jednoduché a nenáročné - stačí internet
dostanete pozvánku mailem na určitý čas
kliknete na odkaz a to je vše
školení je vždy živé, interaktivní s možností pokládání dotazů
Školení hygienického minima je zaměřeno na povinné oblasti, které jsou definovány jako znalosti nutné k ochraně veřejného zdraví vyhláškou č. 490/2000 Sb.:
- Požadavky na zdravotní stav osob vykonávajících činnosti epidemiologicky závažné
- Zásady osobní hygieny při práci
- Zásady hygienicky nezávadného čištění a dezinfekce
- Technologie výroby, hygienicky nezávadný režim přepravy, skladování a uvádění do oběhu epidemiologicky rizikových výrobků
- Alimentární nákazy a otravy z potravin
- Speciální hygienická problematika (HACCP – záznamy, nápravná opatření, ověřování...)
Školení HACCP je zaměřeno na nezbytné předpoklady k zavedení a udržování systému HACCP a jeho obsahem je následující :
- Hygienické požadavky na provozovnu
- Hygienické požadavky na přípravu a výrobu pokrmů
- Hygienické požadavky na uvádění pokrmů do oběhu
- Hygienické požadavky na pracovníky
- Zásady osobní hygieny
- Zásady provozní hygieny
- HACCP
Smysl systému HACCP
- Analýza nebezpečí, její správné provedení, posouzení závažnosti rizik
- Principy stanovení kritických bodů
- Příklady kritických bodů
- Metody sledování kritických bodů
- Nápravná opatření
- Vedení záznamů v kritických bodech
- Vedení dokumentace
- Ověřování systému HACCP (v kritických bodech, plánu HACCP, systému HACCP)
Ceník
- od 400 Kč za osobu