MUDr. Stanislava Tillmannová, školní a veřejné stravování, HACCP zavedení a audit

Čáslav Husova 410, tel. 604 253 699

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Home Školení
Školení

Školení

Email Tisk PDF

Školení

Rádi bychom Vám také nabídli možnost provedení školení hygienického minima. Cena školení je od 250 Kč/osobu.

K této ceně je potřeba připočítat cestovné, které je oceněno sazbou cca 7.50 – 10.00 Kč/km (dle cen PHM).

Po domluvě je možné školení spojit s auditem HACCP.

Školení hygienického minima je zaměřeno na:

1. Požadavky na zdravotní stav osob vykonávajících činnosti epidemiologicky závažné

2. Zásady osobní hygieny při práci

3. Zásady hygienicky nezávadného čištění a dezinfekce

4. Technologie výroby, hygienicky nezávadný režim přepravy, skladování a uvádění do oběhu epidemiologicky rizikových výrobků

5. Alimentární nákazy a otravy z potravin

6. Speciální hygienická problematika (HACCP – záznamy, nápravná opatření, ověřování...)

Aktualizováno Neděle, 08 Květen 2011 17:30